Nieuwe Chiro werking 16 mei 2021!

Beste,

Nog eens leuk nieuws te melden!! Vanaf zondag 16 mei 2021 starten we terug met onze Chiro werking! En dit van 14:00 tot 17:00. Volgens de nieuwe richtlijnen mogen we activiteiten aanbieden voor groepen van max. 25 jongeren. We gaan dus over het algemeen, eindelijk een redelijk normale zondag krijgen! Voor de groepen die over de 25 jongeren gaan, hebben we besloten dat deze zich nog steeds gaan opsplitsen in 2 kleinere groepjes. Tijdens de namiddag gaan we dus buiten spelen. Zorg er dus voor dat uw oogappeltje bij minder goed weer goed ingepakt is. We mogen in groepjes (onder de 12 jaar) van 10 binnen zitten om even wat op te warmen. Maar onze voorkeur gaat natuurlijk uit naar zoveel mogelijk buiten spelen.

Voor de jongens spreken we zoals vroeger om 13:20u af aan de molen. Dit wel enkel voor de Kruimels, Sloebers en Rakkers. Aan de Toppers, Kerels en Aspi’s willen we vragen om rechtstreeks naar de hemen te komen. Dit omdat we dan wat meer ruimte kunnen creëren op het molenplein om goed de afstand te kunnen bewaren.

Voor de meisjes zullen er leidsters aan de parking staan om hen te verwelkomen en aan de hemen zal duidelijk aangegeven worden naar welke groep uw kind zich zal moeten begeven.

Als jullie nog vragen hebben omtrent deze nieuwe maatregelen kunnen jullie altijd contact opnemen met de leiding.

We hopen dat we nu in een rechte lijn naar de kampen toe kunnen gaan werken!

Tot zondag!

Groetjes,

Leiding en vb’s